• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Семейная» резня во Львове

    Опубликовано: 2014-02-08 07:03:47

    Правоохоронці Стрийщини розпочали досудове розслідування за фактом заподіяння тілесних ушкоджень 24-річному іноземцю. Про це повідомив відділ зв’язків із громадськістю УМВС України у Львівській області.

    До Стрийського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від медпрацівників про те, що каретою швидкої медичної допомоги в хірургічне відділення Стрийської центральної районної лікарні доставлено молодого чоловіка з діагнозом: "проникаюче ножове поранення черевної порожнини". Травму потерпілий отримав в одному зі сіл Стрийського району.

    На місце події негайно виїхали співробітники слідчо-оперативної групи та керівництво міськвідділу міліції. Правоохоронці встановили, що потерпілий – 24-річний іноземець, проживав у будинку своєї співмешканки. У цей день між ним та батьком його співмешканки виникла суперечка. Під час конфлікту 53-річний господар будинку спричинив гостеві ножове поранення в область черевної порожнини.

    Відомості про вчинене внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією - ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини вчиненого, призначено проведення необхідних експертиз.

    Источник: http://sfera-tv.com.ua/

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.