• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Страшное убийство в Харькове: мужчина пострадал из-за любви

    Опубликовано: 2014-01-22 08:03:45

    Місцевий мешканець наніс 49-річному чоловікові численні забійні рани голови, травму живота, нирок та грудної клітки.

    Повідомлення про подію надійшло до чергової частини Балаклійського райвідділу міліції від фельдшера районної лікарні.

    За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група. Під час проведення оперативних заходів міліціонерами було встановлено, що тілесні ушкодження потерпілому причинив 50-річний місцевий мешканець. Ввечері підозрюваний прийшов до помешкання чоловіка, щоб з’ясувати з ним відносини. Він запідозрив, що між його співмешканкою і потерпілим, були стосунки особистого характеру. Між чоловіками зав’язалась суперечка , яка згодом переросла в бійку. Бажаючи довести свою правоту силоміць, гість схватив перше, що попалось під руки, а саме дерев’яну палицю та щосили став лупцювати нею господаря.

    - В результаті сутички чоловік потрапив до лікарні, але його травми виявилися не сумісні з життям, - розповів т.в.о. начальника Балаклійського РВ підполковник міліції Олег Калайда. – Через декілька днів він помер у районній лікарні. Затриманому офіційно оголошено про підозру у вчиненні тяжкого кримінального правопорушення. Своєї провини він не приховує, і вже дав правдиві свідчення щодо обставин події.

    Наразі за вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

    За матеріалами прес-служби ГУ МВС у Харківській області

    Магнолія-ТВ.com

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.