• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Киевские врачи решили все игнорировать

    Опубликовано: 2014-01-13 03:03:00

    Не завжаючи на заклики опозиційних політиків до проведення страйків, медичні установи Києва працюють у звичному режимі. Проте, звістка про страйк неабияк налякала киян, адже часто-густо без вчасно наданої швидкої медичної допомоги наслідки можуть бути незворотніми.

    В свою чергу, лікарі запевняють, що рятувати життя - їхнє найперше завдання, а ті, хто закликає їх до демаршу, в момент зупинки роботи і самі можуть потребувати допомоги.

    Як повідомили на Станції швидкої допомоги, на лінію вийшли всі 144 бригади з денним режимом роботи. Так само у звичному режимі працювали всі медичні установи міста. У профільному департаменті запевняють: попри будь-які обставини і події, жодна людина не залишиться без медичної допомоги, якщо вона цього потребуватиме. А вирішувати проблемні моменти лікарі звикли цивілізованими і законними методами, а не страйками.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.