• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЧП в киевском дворе: пламя пытались затушить спасатели и прохожие

    Опубликовано: 2014-01-11 06:03:00

    9 січня о 17:31 до оперативно-кординаційного центру ГУ ДСНС у м. Києві зателефонували перехожі, які стали очевидцями пожежі в припаркованому на узбіччі дороги автомобілі по вул. Ніколаєва, 7, що в Деснянському районі.

    О 17:38 до місця виклику прибули рятувальники 13-ї пожежно-рятувальної частини. На щастя, власнику автомобіля з допомогою перехожих на той момент вже вдалося ліквідувати пожежу підручними засобами та водою. Рятувальники пересвідчились, що загорання вдалося загасити повністю і вогонь не спалахне з новою силою.

    При подальшому з'ясуванні обставин виникнення пожежі стало зрозуміло, що причиною стало коротке замкнення електропроводів в моторному відсіку автомобіля Ford Sierra. Коли водій намагався завести своє авто з-під капота з'явився дим. Завдяки тому, що коротке замкнення сталося не під час руху, і завдяки допомозі небайдужих людей, вдалося швидко відреагувати на небезпеку.

    Як наслідок, в автомобілі вогнем пошкоджено електропроводку, моторний відсік та лакофарбове покриття передньої частини автомобіля.

    Потрібно пам’ятати про те, що не завжди вдається самотужки впоратись з вогнем, який дуже швидко може стати непідвладним. При виникненні пожежі потрібно одразу телефонувати до Служби порятунку, адже подібні випадки, на жаль, не завжди завершуються так вдало!

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.