• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Массовые коммунальные аварии в Киеве

    Опубликовано: 2013-12-26 07:03:00

    Внаслідок пошкоджень на теплових мережах, що знаходяться на балансі «Київенерго», станом на 6:00 25 грудня 2013 року тимчасово без централізованого опалення залишається 5 споживачів, без гарячого водопостачання – 9 споживачів. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі компанії.

    Всього 25 грудня без тепла та (або) гарячої води залишається 10 споживачів. Серед них 6 в Деснянському, 4 — в Солом`янському районах.
    Наразі ліквідацією пошкоджень займаються аварійно-відновлювальні бригади «Київенерго». Компанія ліквідовує пошкодження в опалювальний період на мережах опалення не більше ніж за добу, а на мережах гарячого водопостачання не більше трьох діб.
     
    Нагадаємо, в період з 6:00 24 грудня 2013 по 6:00 25 грудня 2013 на тепломережах компанії в результаті усунення 37 пошкоджень підключено 170 споживачів.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.