• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Масштабное ДТП в Киеве: разгром автомобилей и «голливудская» погоня (ВИДЕО)

    Опубликовано: 2013-11-21 23:19:00
    Незвичайна ДТП сталася в Оболонському районі Києва. аварія.київ magnolia-tv.com Чоловік намагався втекти від даішників і протаранив шість автомобілів. Вчора у Києві водій автомобіля "БМВ" протаранив п'ять автомобілів і врізався у вантажівку, коли його зупинили даішники.
     
    П'яний чоловік протаранив легковик "Деу" та поїхав далі. Коли на місце події викликали працівників столичної ДАІ, вони намагалися наздогнати винуватця аварії. Під час втечі чоловік зачепив ще чотири автомобілі, і врешті-решт врізався у вантажівку посеред проїжджої частини.
     
    Водія "БМВ" аварія не засмутила і своєї вини він не визнав. Натомість, чоловік почав висувати зустрічні звинувачення працівникам ДАІ, які, за його словами, не мали права вдягати наручники на людину, якщо вона не усвідомлювала, що перебувала за кермом у стані алкогольного сп'яніння.
     
    Наразі проводиться наркологічна експертиза, аби встановити, чи вживав чоловік заборонені речовини перед тим, як сісти за кермо свого автомобілю.
     
    Увага! Відео містить ненормативну лексику.
     

     
    Источник e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.