• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Беспредел в Киеве: полный разгром любимого места отдыха в Киеве

    Опубликовано: 2013-11-15 03:03:00
    Група невідомих спиляла крони молодих дерев на Пейзажній алеї у Києві і поламала нещодавно відновлену скульптуру Маленького принца.
     
    Міські активісти вважають, що наруга над улюбленим киянами місцем відпочинку була спланована заздалегідь. Для того, щоб спиляти дерева, вандалам довелося тягнути з собою драбину і пилу. Ч
     
    Не менше постраждала і нещодавно відновлена скульптура Маленького принца. Невідомі спробували відбити статуї руку.
     
    Захисники Пейзажної алеї вважають, що знищення дерев і статуї може бути пов'язано з бажанням побудувати на цій території черговий розважальний заклад, пише "Сегодня" з посиланням на активістку Діну Герцрікен. Парк знаходиться в затишному дворі в центрі міста, тому є багато охочих відкрити на цій території свій бізнес.
     
    Пейзажна алея часто страждає від нападів вандалів. Нещодавно від скульптури Маленького принца відірвали лисеня. Поставили на місце нового всього пару тижнів тому - 25 жовтня.
     
    Источник e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.