• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ужасная смерть киевлянина в ДТП: новые подробности

    Опубликовано: 2013-11-15 07:43:00
    Екс-міліціонера, який 9 серпня на мосту Патона в Києві вчинив аварію, внаслідок якої загинула людина, засудили до 5 років позбавлення волі з випробним терміном 3 роки.
     
    Зокрема, засуджений позбавлений права управління транспортним засобом строком на 2 роки.
     
    Відповідне рішення Дніпровський районний суд Києва виніс у четвер, 14 листопада, йдеться у повідомленні прес-служби столичної прокуратури.
     
    Проте держобвинувачення наполягало на призначенні засудженому покарання у вигляді реального позбавлення волі, тому прокуратура має намір оскаржити вирок суду в апеляційному порядку.
     
    Повідомляється також, що правоохоронця було звільнено з органів внутрішніх справ і позбавлено звання майор міліції під час досудового розслідування.
     
    Нагадаємо, ввечері 9 серпня нетверезий міліціонер на іномарці збив чоловіка, який на дорозі намагався врятувати жертву іншого ДТП. Небайдужий чоловік пізніше помер у лікарні. Йому було 37 років, він працював будівельником.
     
    Незнайомий йому травмований водій, якому він хотів допомогти, вже за півгодини після аварії міг самостійно рухатись.
     
    Источник e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.