• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зверские издевательства на женщиной под Киевом

    Опубликовано: 2013-11-08 08:23:00
    Троє грабіжників, вимагаючи гроші у 74-річної жительки Вовчкова (Переяслав-хмельницький район, Київська область), попалили їй ногу розпеченою праскою.
     
    Як стало відомо з надійних джерел, до помешкання старенької, яка проживає самотньо, грабіжники вдерлися близько 21.30, витягши шибку кухонного вікна. Старенька нічого не чула, бо в цей час дивилася телевізор.
     
    Грабіжники ховали обличчя під чорними масками з прорізаними отворами для очей. За словами бабусі, один із них був високий на зріст. Накинули на жінку ковдру, почали давити, вимагаючи 15 тисяч гривень. Ні грошей, ні золота у старенької не було. Та зловмисників це не зупинило. Вони били жінку похилого віку по голові, а потім нагрітою праскою пекли їй ліву ногу. Катування тривали до 23 години. Гроші нападники шукали скрізь. Нічого не знайшовши, покинули будинок. При цьому пригрозили розправою старенькій, якщо покличе на допомогу. Налякана жінка просиділа в будинку до 5.30 ранку. І лише потім попросила допомоги у сусідів. Жінка має четверо дітей. Троє з них проживають у Пристромах.
     
    Як стало відомо редакції, це не перший випадок жорстокого пограбування на Переяславщині. Від грабіжників постраждали жителі Помоклів – 85-річні чоловік та дружина. Стареньких били та вимагали гроші. Відібравши 2000 гривень, невідомі дали ветеранам кілька днів, щоб ті назбирати 20 тисяч гривень, і обіцяли повернутися. Грозили розправою, якщо заявлять до міліції. 3 листопада в Циблях двоє невідомих проникли до будинку громадянина Г. та відкрито заволоділи значною сумою грошей.
     
    Источник e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.