• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Киевский «технарь» устроил грандиозное ограбление банка

    Опубликовано: 2013-11-07 00:54:00
    Чотири чоловіки вкрали з рахунків одного з українських банків 16 млн грн, йдеться у сюжеті випуску ТСН.Ранок.
     
    Вони створили підприємство, яке встановлювало зчитувальну техніку в банківських установах. Завдяки цим пристроям вони мали доступ до банківських грошей і переказували їх на свій рахунок. Однак попалися на тому, що намагалися всю цю суму зняти через банківську касу. Правоохоронці всі гроші повернули фінустанові, а організатора групи - затримали.
     
    Як повідомили в СБУ, ним виявився 32-річний мешканець Київської області з технічною освітою. "Він вже перебував у розшуку за здійснення махінацій, пов'язаних із заволодінням коштів банківських установ Російської Федерації та України", - зазначила прес-секретар Головного управління СБУ в місті Києві і Київській області Оксана Лелюк.
     
    Нагадаємо, раніше у Києві на гарячому схопили шахрая, який зі скімером (інструментом для зчитування і підробки банківських карт) спустошував банківські картки. При огляді у крадія, який виявився іноземцем, вилучили цілий комплект: картки налаштування, накладку на приймач картки з можливістю запису в аудіо форматі та замаскований під деталь банкомату відеореєстратор для фіксації пін-кодів.
     
    Источник e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.