• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве продают воздух по цене квартиры

    Опубликовано: 2013-10-11 02:03:00
    Нова будівельна афера в Києві. Інвесторам пропонують вкласти гроші в житловий комплекс на Троєщині. Втім, на місці, де вже за рік обіцяють багатоповерхівку, наразі немає ані робітників, ані техніки. Будинок не постане, бо земельна ділянка відведена під спорудження школи.
     
    Ось такі рекламні банери розвішані в спальних районах Києва. Гарна будівля, приємна ціна за квадратний метр. За цим парканом за адресою Драйзера, 40 начебто і будують новий житловий комплекс. Втім, що там відбувається насправді, можна побачити лише згори. Жодних будівельних робіт не ведеться. А все тому, що ані землі, ані дозволів на зведення багатоповерхівки у компанії немає.
     
    Сергій Левцов, керівник ГУ Держземагентства в м. Києві:
     
    - На сьогоднішній день відповідно до інформації, яка міститься в державному земельному кадастрі, цею земельною ділянкою користується Деснянська райдержадміністрація, цільове використання - під заклади освіти. Відповідно до цього цільового використання на цій земельній ділянці будувати житло неможливо.
     
    Недобудована школа - єдине, що забудовник мав право тут зводити.
     
    Сергій Левцов, керівник ГУ Держземагентства в м. Києві:
     
    - Наскільки мені відомо, по інформації по цій ділянці колись була заключена інвестиційна угода на будівництво, сьогодні районна державна адміністрації виграла всі суди і інвестиційна угода розірвана.
     
    Тим часом діяльністю компанії-забудовника зацікавились правоохоронці. Адже нічого не будуючи, спритники вже продають квартири.
     
    Ольга Білик, в.о. керівника відділу ГУ міліції м. Києва:
     
    - За даним фактом слідчим відділом Деснянського районного управління столичної міліції розпочате кримінальне провадження за трьома статтями кримінального кодексу України, це перевищення службових повноважень, шахрайство і підроблення документів. Наразі триває досудове розслідування.
     
    Тож правоохоронці закликають киян не інвестувати гроші у повітря.
     
    Ольга Білик, в.о. керівника відділу ГУ міліції м. Києва:
     
    - Якщо ви бачите такі оголошення з приводу саме цього забудовника, розміщені цим забудовником на житловому масиві Троєщина, будьте більшь уважними, перевіряйте цю інформацію, аби не втратити своїх грошей.
     
    Активно пропонують нові квартири і в Інтернеті.
     
    Ірина Винокурова, кореспондентка:
     
    - На сайті житлового комплексу ані про припинення будівництва, ані про відкриті кримінальні провадження немає ані слова. Тут і надалі пропонують квартири з наднизькими цінами.
     
    7500 гривень за квадратний метр - ціна, якої на столичному ринку нерухомості не існує. Телефонуємо за контактами, що вказані на сайті забудовника. Там повідомили: незабаром кіоск відділу продажів запрацює просто біля будмайданчика. Так само обіцяють, що скоро розпочнеться і зведення багатоповерхівки.
     
    Телефоном:
     
    - Там сейчас идет ремонт, строится полноценный отдел продаж, и где-то через недельки две-три мы будем находиться там. Пока мы здесь находимся, бульвар Труда 6.
     
    - Еще скажите по срокам сдачи - когда первая очередь планируется сдаваться?
     
    - Конец строительства - это четвертый квартал следующего года.
     
    Чому попри відкриті кримінальні провадження тут і надалі продають неіснуючі квартири - питання до правоохоронців. Єдине, що майже очевидно - житлового комплексу на Драйзера 40 не буде.
     
    Источник e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.