• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве мужчина обстрелял семью: новые подробности

    Опубликовано: 2013-10-10 08:43:00
    Чоловіка, який обстріляв сім’ю у київському парку, засудили до 4 років.
     
    Водій кілька разів вистрілив у батька 7-річної дівчинки, яка випадково зачепила бічне скло автомобіля Daewoo Nexia, пише ЛІГА.net.
     
    Дніпровський районний суд Києва виніс вирок 24-річному киянину, який через незначний інцидент з відпочиваючими влаштував стрілянину в столичному парку “Перемога”.
     
    Як повідомляє прес-служба прокуратури Києва, подія сталася в травні поточного року. Повертаючись разом з батьками з велосипедної прогулянки, 7- річна дівчинка випадково зачепила бічне скло автомобіля Daewoo Nexia, який був припаркований на пішохідній доріжці.
     
    Упевнившись в тому, що ніяких пошкоджень на машині немає, сім’я рушила далі. Однак, власник автомобіля почав переслідувати велосипедистів, ображаючи їх при цьому нецензурною лайкою.
     
    У продовження конфлікту водій дістав з салону машини пневматичний револьвер і кілька разів вистрілив у батька дитини, а потім ще й вдарив по голові рукояткою зброї. За висновком судово-медичної експертизи в результаті інциденту потерпілий отримав синці та забій голови, які відносяться до легких тілесних ушкоджень.
     
    За вироком суду чоловік визнаний винним за ч. 4 ст. 296 КК України – хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень та призначено покарання у вигляді 4 років позбавлення волі з випробувальним строком на 2 роки.
     
    Источник e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.