• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Подробности ДТП в Киеве: страшный самосуд за разбитое зеркало

    Опубликовано: 2013-10-08 08:43:00
    Легка аварія закінчилася тяжкими побоями і втратою грошей для киянина Анатолія Кайдана. Зараз він лежить у лікарні швидкої допомоги з сильною травмою голови, пишуть Вести.
     
    У четвер, 3 жовтня, приблизно о 14:40 він стояв у тягнучці на вул. Будівельників (недалеко від станції метро "Дарниця").
     
    "Мій "Форд" зачепила "Вольво" з крайньої лівої смуги. Пошкодження було дріб'язкове - притерлися дзеркалами. Не варто було і викликати ДАІ. Я вийшов, щоб просто поговорити про ситуацію і розійтися. Але чоловік закрився у машині і не реагував. Окрім нього в салоні ще була дворічна на вигляд дитина, яка сиділа на задньому сидінні", - насилу розповідає Анатолій.
    Поки він намагався заговорити з винуватцем ДТП, з мікроавтобуса позаду вийшли ще двоє чоловіків: один високий і худий, другий - низький та кремезний.
     
    "Водій "Вольво" вийшов із машини і вдарив мене в обличчя, послав у нокдаун. Потім натягнув мою ж куртку мені на голову, і вони разом почали бити мене. Я кричав "Дай мені встати! Що ти твориш при дитині!?". З кишень випали гроші (трохи більше 300 грн і права). Нападники все забрали і поїхали. Ще вони намагалися зірвати ланцюжок - досі видніється кривавий слід на шиї", - каже постраждалий.
     
    Анатолій прийшов в себе і встиг сфотографувати на телефон машину кривдника і номери. Після цього він поїхав у Дніпровське відділення міліції на вул. Петра Запорожця, де описав машину і нападників. Потім в ЛШМД зробив томографію (діагностували струс головного мозку) і здав аналізи на алкоголь, розповів Анатолій.
     
    Патрульні, які приїхали до нього додому, повідомили, що машину знайшли і затримали. Питали, чи готовий він упізнати власника. Однак слідчий, каже Анатолій, несподівано почав затягувати справу.
     
    "Після візиту патруля слідчий почав темнити. Не хотів давати направлення на судмедекспертизу. То часу немає, то не на роботі, то телефон відключений. Напевно, той водій заплатив грошей, і його просто відпустили. Тепер тягнуть час, щоб зійшли синці. Напевно, не в курсі, що я одразу ж поїхав до лікарні", - розповів Анатолій.
     
    У територіальному відділенні Дніпровського РУВС підтвердили, що таке звернення було зареєстровано 3 жовтня, але подробиць розслідування справи не розповіли.
     
    Источник e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.