• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Месиво в центре Киева: четверо госпитализированных

    Опубликовано: 2013-09-27 08:43:00
    Страшна аварія сталася на столичному бульварі Дружби Народів приблизно о третій ночі. Там у жахливий «автозаміс» потрапили одразу три машини – легковик «БМВ», вантажівка «Мерседес» та вантажний мікроавтобус «Фольксваген».
     
    До лікарні бригади швидкої повезли чотирьох людей – водіїв та пасажирів «БМВ» та «Мерседеса». Зі слів свідків, травми у постраждалих легковика доволі серйозні, це підтверджував і стан самої автівки.
     
    Перед госпіталізацію кількома словами з нашим репортером перемовився водій «Мерседеса».  Потім ми дізналися, що сталося, у водія «Фольксвагена».  Отже, «Фольксваген» рухався у бік моста Патона.
     
    Попереду їхав легковик «БМВ», який зупинився у третій смузі й спробував розвернутися через подвійну суцільну смугу, щоб заїхати на АЗС.
     
    «Фольксваген» не встиг загальмувати й врізався у багажник «БМВ». Легковик від сильного удару викинуло на смугу зустрічного руху. А по ній саме в цю мить у бік Печерського мосту мчав «Мерседес».
     
    Вантажівка у власну чергу протаранила «БМВ» у борт. І «Мерседес», і «БМВ» просто таки влетіли на територію заправки. Дізнатися версію водія легковика «БМВ» нам не вдалося. Його, в дуже тяжкому стані, разом із пасажиром уже забрали до лікарні. Проте, є головний свідок  -  камера відео спостереження на АЗС, яка все зафіксувала. Вона й допоможе розібратися, хто винуватий у цій автомобільній бійні.
     
    Источник e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.