• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве половину новостроек не достроят никогда

    Опубликовано: 2013-06-30 07:03:33

    Половина новобудов у Києві є довгобудами, і дві третини з них не будуть введені в експлуатацію у найближчі 10-20 років.
    Про це розповів президент спілки фахівців з нерухомого майна Олександр Рубанов.
    “Якщо казати про Київ, то за нашими оцінками, половина новобудов вже має статус довгобудів, а дві третини з них у найближчі 10-15, а може, і 20 років взагалі не будуть добудовані”, – сказав Рубанов.
    У свою чергу, віце-президент Конфедерації будівельників Юрій Сербін назвав можливий варіант вирішення проблеми існуючих довгобудів.
    “Відповідальність має нести місцева адміністрація. З кожним будинком треба розібратися. Є будинки, в яких забудовник просто виявився неспроможним через фінансову кризу, але в цьому будинку достатньо квартир, якщо їх реалізувати, то можна добудувати цей будинок. Коли ж забудовник виявився шахраєм і втік, то тут вже зовсім інший підхід”, – зазначив Сербін.
    Нагадаємо, віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул раніше заявив, що протягом 2011-2012 років в експлуатацію в Україні було введено 1,8 тис. об’єктів, будівництво яких не було завершено. Це дало можливість на 10% зменшити кількість довгобудів в Україні.

     

    http://news.finance.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.