• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Выкраденных монахинь Киево-Печерской Лавры били и пытали в подвале под Киевом

    Опубликовано: 2013-06-17 22:53:11

    З`являються все нові подробиці викрадення в Києві 52-річної настоятельки Свято-Покровського жіночого монастиря Калісфенія (в миру Тетяна Шамайло) і її 31-річної помічниця знайшлися.


    Як повідомляють «Вісті», за інформацією киянина Дмитра Скворцова, у якого, за його словами, є свої джерела в міліції і церкви, монашок заштовхали в машину (у дві різні машини) прямо на території Лаври, зв`язали, кинули на підлогу і везли близько години. По приїзду кинули в якийсь підвал, де били і катували, вимагаючи гроші, які вони нібито повинні одному з церковних чинів. Тільки на другу добу ігуменя Калісфенія з`ясувала, що йдеться про якісь 15 млн., які їй нібито дали в борг.

    Черниці відмовилася їсти і пити. Начебто, завдяки інформаційному галасу, тортури припинилися, їх вивезли на міжміську дорогу і кинули. Жінки дійшли пішки до Києва, сіли на метро у Святошині.

    Нагадаємо, 17 травня з`явилася інформація, що на території Києво-Печерської лаври зникли дві черниці: настоятелька Свято-Покровського монастиря 52-річна Калісфенія та її помічниця 31-річна Катерина.

     

    vesti.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.