• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Працівникам бюджетної сфери платитимуть більше

    Опубликовано: 2005-08-18 13:28:00

    З 1 вересня працівникам бюджетної сфери платитимуть в середньому на 15 відсотків більше. Таке рішення ухвалив уряд на останньому засіданні. За словами Прем'єра Юлії Тимошенко - мінімальна зарплата і мінімальна пенсія сягнуть розміру 332 гривні. Крім того, уряд дотримається так званої тарифної сітки, тобто зарплати працівників різних рівнів істотно відрізнятимуться. 

    Юлія Тимошенко, Прем'єр-міністр України:

    - Вона підвищується через збільшення різниці між заробітною платою висококваліфікованих працівників бюджетної сфери і низькокваліфікованої. Тобто ми підвищуємо достатньо серйозно розмежування плати заробітної за кваліфіковану працю і некваліфіковану. Але підвищення отримають всі без виключення.

    І ще одне нове урядове рішення. Житлово-комунальне господарство отримає 50 мільйонів гривень для підготовки до зими. Тимошенко обіцяє, що завдяки цим коштам взимку опалюватимуть усі будівлі. Зокрема професійно-технічні училища, які намерзлися минулого року. 

    Інформує 5tv.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.