• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Львові роблять дубові іграшки, що завойовують світ

    Опубликовано: 2013-02-27 06:57:59

    У квітні минулого року львів'яни Олег і Микола Купини налагодили випуск дерев'яних конструкторів під маркою «Ігротека». «Нашу продукцію називають українським Lego», - каже 39-річний Олег Купин. З наборів, в яких міститься від 40 до 400 деталей, можна зібрати робота, церкву, фортецю і все, що підкаже фантазія.

    Насправді Lego - не конкурент, а скоріше союзник львівських підприємців. Данська компанія активно популяризує конструювання як вид дозвілля, а Купини пропонують спрощений варіант тієї ж ж розваги. Їх адресат - батьки, які хочуть, щоб діти мали справу не з пластмасою, а з натуральним матеріалом. Конструктори «Ігротека» випускаються з дуба. Кожна деталь ретельно відшліфована, щоб убезпечити дитину від скалок.

    Виручку партнери не розкривають, але говорять, що все йде за планом. Вклавши в цей бізнес 1 млн гривень, вони розраховують повернути витрачене до 2014-го. За перший рік роботи Купини налагодили поставку конструкторів в 400 з гаком магазинів у Києві, Львові, Одесі та інших великих містах.

     

    Источник http://www.032.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.