• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Анатолій Кінах на Луганщині

    Опубликовано: 2005-08-11 16:56:00

    Метою робочої поїздки на Луганщину урядової делегації є аналіз стану справ соціально-економічного розвитку області, показників вирішення проблем населення. Це відзначив на нараді з керівниками області, підприємств і організацій перший віце-прем'єр-міністр України Анатолій Кінах. За його словами, оскільки зараз іде робота над проектом Держбюджету на 2006 рік, необхідно вислухати всі  пропозиції луганчан, щоб максимально врахувати інтереси регіону. При цьому особлива увага повинна бути акцентована на питаннях зростання кількості робочих місць, розміру заробітної плати й того, наскільки вона випереджає зростання цін, доступності медичних послуг та інших показників соціального розвитку.

    У доповіді про становище в області заступник голови Луганської облдержадміністрації Зіновій Гузар підкреслив, що зростання випуску товарів промислового виробництва виросло за півроку на 3,3 відсотка. В області зібрано 1 мільйон тонн зерна і очікується, що ця цифра збільшиться до 1 млн. 200 тис. тонн. Є позитивні моменти в розв'язанні проблеми зростання боргів по заробітній платі, тільки в липні це зростання зменшено на 6 відсотків і зараз вони становлять 130 мільйонів гривень. По Пенсійному фонду боргів немає і середня пенсія в області становить 430 гривень, що становило збільшення з початку року на 20 відсотків. Крім того, за перше півріччя створено 18 тисяч нових робочих місць і на 0,4 відсотка знизився рівень безробіття.

    Урядовий портал

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.