• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мінпромполітики попередило керівників підприємств-боржників з виплати зарплати

    Опубликовано: 2005-08-10 15:09:00

    У разі невиконання доручень Президента та уряду України щодо забезпечення до 1 грудня 2005 року своєчасної виплати заробітної плати працівникам на підприємствах-боржниках та щодо виплати її у розмірах, не нижче від установленого законом розміру мінімальної заробітної плати, з керівниками державних підприємств розриватимуться контракти. Така жорстка вимога-нагадування пролунала на засіданні колегії Міністерства промислової політики, яке провів заступник міністра Віктор Баранчук, повідомили у відділі взаємодії із ЗМІ та зв'язків з громадськістю міністерства.

    У ході розгляду питання "Про виконання графіків погашення заборгованості із виплати заробітної плати працівникам підприємств та організацій, що належать до сфери управління міністерства" були заслухані звіти керівники всіх підприємств-боржників та визначені терміни погашення заборгованості.

    Урядовий портал

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.