• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Новий поїзд Київ-Москва проходить останні випробування

    Опубликовано: 2005-07-28 08:54:00

    26 липня 2005 року заступник генерального директора Укрзалізниці Микола Снітко здійснив робочу поїздку новим прискореним маршрутом Київ-Москва. Під час поїздки було перевірено готовність нового поїзда, збудованого на Крюківському вагонобудівному заводі, до відкриття прискореного сполучення між столицями України та Росії. У робочій поїздці взяли участь керівники причетних Головних управлінь Укрзалізниці, керівники служб Південно-Західної залізниці, Крюківського вагонобудівного заводу, який збудував новий поїзд, а також науковці, які за допомогою спеціального обладнання перевіряли роботу всіх вузлів та механізмів поїзда.

    Було перевірено всі аспекти майбутньої роботи прискореного маршруту Київ-Москва: нову форму працівників поїзної бригади, їхню готовність до дій в екстремальних ситуаціях, що можуть виникнути на шляху прямування, а також функціонування всіх систем поїзда, у тому числі роботу локомотива, системи навігації та іншої техніки.

    Поїзд вирушив з Києва о 8:14 26 червня та прибув на станцію Хутір Михайлівський об 11:28. Тобто, всі попередні розрахунки графіку руху були чітко виконані. Поїздка показала, що всі вузли та механізми поїзда в цілому працюють добре. Природно, були виявлені й деякі дрібні недоліки. Всі вони будуть усунені до 1 серпня, коли поїзд відправиться у свою першу подорож.

    Що стосується самих нових вагонів, що курсуватимуть між Києвом та Москвою, вони цілком відповідають всім вимогам до поїзда міжнародного сполучення. Поїзд складатиметься з 7 вагонів купе та 8 – СВ, а також вагона-бара, розрахованого на 40 відвідувачів. У кожному вагоні є система кондиціонування, система відеонагляду, зв’язок з провідником, та навіть сигналізація, що захищатиме пасажирів від проникнення у купе сторонніх осіб.

    Довідка. 1 серпня з Києва до Москви та з Москви до столиці України новим прискореним маршрутом буде урочисто відправлено перші потяги. Планується, що в урочистостях візьмуть участь міністр транспорту та зв’язку України Євген Червоненко, міністр транспорту Росії Ігор Левітін, заступник міністра транспорту та зв’язку України – генеральний директора Укрзалізниці Зенко Афтаназів, президента ВАТ “Російські залізниці” Володимир Якунін.

    Новий поїзд доправлятиме пасажирів з Києва до Москви та у зворотному напрямку всього за 9,5 годин. Він відправлятиметься з Києва о 20:09 та прибуватиме до Москви о 6:39. Час відправлення з Москви – 23:23, прибуття до Києва – 08:00.

    Поїзд складатиметься з двох составів, один з яких – український, виробництва „Крюківського вагонобудівного заводу”, другий – приналежності ВАТ „Російські залізниці”, вироблений на „Тверському вагонобудівному заводі”. В поїзді будуть вагони типу СВ, купе (зі спальними місцями) та вагон-бар.

    Поїзд матиме 3 зупинки: Хутір Михайлівський - 30 хв. на шляху з Москви до Києва і 20 хв. – у зворотному напрямку, Сухіничі – 18 хв., Суземка – 30 хв. Митний та прикордонний контроль проходитиме по станціях Хутір Михайлівський та Суземка.

    Вартість поїзду в новому експресі становитиме: 202 грн. у купе та 396 грн. – у СВ. 

     На новий поїзд Київ-Москва вже можна купити квитки.

    Інф. Урядовий портал

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.