• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Укравтодор на зовнішніх ринках запозичення

    Опубликовано: 2005-07-27 16:20:00

    В минулому році Укравтодором було отримано кредит в розмірі 480 млн. доларів США для реконструкції ділянки дороги Київ-Одеса від Жашкова до Червонознам’янки.

    Кредит було надано Deutsche Bank на 10 років під 6,8% річних з дворічною відстрочкою платежів по кредиту. Залучені кошти використані на реконструкцію дорожнього полотна, а також будівництво 12 мостів, 29 шляхопроводів, 133 водопропускних труби. Окрім того, виконано 22 млн.м3 земляних робіт, облаштовано огорожею бар’єрного типу 200 км. автодороги.

    28 лютого 2005 року між Україною та Європейським банком Реконструкції та Розвитку була підписана кредитна угода на ремонту автомагістралі Київ-Чоп. Згідно цієї Угоди ЄБРР надасть 100 млн. євро Укравтодору.

    29 червня 2005 року в Укравтодорі, в присутності Міністра транспорту та зв’язку України Євгена Червоненка та Голови Укравтодору Вадима Гуржоса відбувся відкритий тендер по залученню банківського кредиту в сумі 100 млн. доларів США на завершення проекту реконструкції автодороги Київ-Одеса. За результатами тендеру переможцем визнано Deutsche Bank AG (London). Який запропонував Державній службі автомобільних доріг України кредит у розмірі 100 млн. доларів США по ставці LIBOR+2,7.

    На виконання боргових зобов’язань за залученими кредитами необхідно буде у 2005 році спрямувати 353,9 млн. грн.

    Прес-служба Укравтодор

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.