• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Міжнародний транспортний караван контейнероперевізників проїде Україною

    Опубликовано: 2005-07-25 11:25:00

    26-27 вересня 2005 року в Пекіні відбудеться Третя Євразійська Конференція на тему „Автомобільний транспорт: Наведення мостів між Азією та Європою”. За ініціативою Міністерства комунікацій КНР на неї запрошено міністрів транспорту з 25 країн. Серед них – Міністр транспорту та зв’язку України Євген Червоненко.   

    Під час конференції планується старт міжнародного транспортного каравану контейнероперевізників автомобільним шляхом з метою доставки комерційних вантажів з Пекіну до Берліну або Брюсселю. Караван проїде через території всіх причетних країн, у тому числі України, а остаточне місце фінішу ще не визначено.   

    Мета цього проекту - продемонструвати потенційну роль автомобільного транспорту в доставці комерційних вантажів у сфері євроазійського вантажопостачання. Він реалізується за підтримки Міжнародного союзу автомобільного транспорту – міжнародної неурядової організації.

    Бажання взяти участь у каравані вже висловили представники міжнародних автотранспортних операторів з України, Казахстану, Латвії, Росії, Польщі, Німеччини, Естонії та Азербайджану.

    Нагадаємо, що минулого тижня Міністр транспорту та зв’язку України Євген Червоненко знаходився з офіційним візитом в Китаї. Візит було присвячено вивченню можливостей започаткування спільних україно-китайських проектів.

    Прес-служба Міністерства транспорту та звязку України

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.