• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Газопостачання і газифікації – плани на майбутнє!

    Опубликовано: 2005-07-21 14:34:00

    Сьогодні в м. Тернопіль розпочала роботу нарада ДК “Газ України” за участю керівників підприємств з газопостачання та газифікації. Відкриваючи нараду, генеральний директор ДК “Газ України” Олександр Болкісєв зазначив, що керівництво компанії запросило до відкритого діалогу керівників підприємств газопостачання і газифікації для обговорення нагальних питань роботи газових господарств.

    Учасники наради обговорять питання інвентаризації газових мереж, підвищення ефективності управління ними, тарифної та цінової політики, оптимізації бізнес-процесів, упорядкування документообігу, а також рівня оплати та виконання договірних зобов’язань. Учасників наради привітали перший заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Петро Вовчук та заступник голови обласної ради Василь Кравець. Було відзначено значну роботу із газифікації населених пунктів Тернопільської області, в т.ч. із впровадженням нових технологій із застосуванням полімерних матеріалів.

    “Надійна експлуатація та розвиток систем газопостачання є важливою передумовою забезпечення стовідсоткової оплати за спожитий газ” – наголосив у своєму виступі заступник генерального директора ДК “Газ Украни” Микола Табак. Він зазначив, що 2004 рік став роком прориву у газифікації населених пунктів з впровадженням поліетиленових технологій. Із загального приросту газопроводів минулого року 72% (13 тис. км) складають поліетиленові трубопроводи. Власні потужності по виробництву поліетиленових газових труб мають підприємства “Тернопільгаз”, “Вінницягаз” та “Київоблгаз”.

    За шість місяців поточного року в Україні обстежено 19,7 тис. км систем газопостачання; замінено 34,4 км газопроводів. Найактивніше дана робота здійснюється підприємствами “Львівгаз” та “Івано-Франківськгаз”. У першому півріччі 2005 року проведено капітальний ремонт 253 км газопроводів на суму 23,1 млн. грн.

    Довідка: Загальна довжина газорозподільних мереж в Україні складає 290 тис. км, регулювання тиску в яких забезпечують понад 51 тис. газорегуляторних пунктів. Запобігання аваріям в системах газопостачання забезпечують 600 бригад аварійно-диспетчерських служб.       

                                                         Прес-служба ДК “Газ України”

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.