• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Правда від профспілки приватних підприємців метрополітену

    Опубликовано: 2005-07-20 15:40:00

    Правда від профспілки приватних підприємців метрополітену

     Як повідомлялось вчора, 19 липня 2005 року підприємці метрополітену, яких міська влада викинула на вулицю, почали голодування під стінами КМДА. Ми вдячні засобам масової інформації за відгук на проблему.

    20 липня акція буде продовжена, так як міська влада не вийшла до людей, а продовжує роботи заяви, які не відповідають дійсності. Так, міський голова в ефірі ТРК "Київ" заявив, що акція підставна, а питання з підприємцями вже давно вирішено і їм виділено 47 місць. Мера явно дезінформували. По-перше, підприємців кілька сотень, а не 47, крім того, жодного договору між КП "Київський метрополітен" та підприємцями не укладено.

    Помічник - референт заступника голови КМДА Миколи Георгієвського Олена Смирнова запросила підприємців та представників преси, до КМДА на нараду, де з її слів М. Георгіевський оголосить тих підприємців, хто буде мати місця в метрополітені.

    Це протирічить заяві мера, який заявив, що всі підприємці вже отримали місця і працюють. Також, не зрозуміло, яким чином це кореспондує з заявою М. Георгіевського під час прямого ефіру на РК "Голос Києва", про те, що для розподілу новостворених торговельних місць буде створена комісія за участю представників преси і підприємців.

    Підприємці через засоби масової інформації не одноразово попереджали про те, що М.Георгієвський дуже наполегливо намагається одноособово розподілити місця, незважаючи на те, що вони навіть на папері ще не існують.

    Цинічність та не публічність дій міського чиновника стає очевидною. Ми запрошуємо Вас висвітлювати всі дії підприємців по відстоюванню свого права на цивілізований діалог з владою, а також всі заяви міських чиновників. Тільки таким чином (під мікроскопом преси) їх можливо примусити діяти чесно та прозоро.

    Також ми хочемо наголосити, що ніякої політики в акції протесту підприємців не має. Якщо влада не хоче розмовляти з людьми і доводить їх до відчаю, до люди кричать "Геть" не за гроші.

    Також наголошуємо на тому, що під стінами КМДА протестують підприємці, які працювали цілком законно, на підставі договорів і схем затверджених всіма інстанціями, в томи числі і мерією. Тому заяви влади, що це підприємці, які здійснювали несанкціоновану торгівлю, дивують. Подивитись на несанкціоновану торгівлю можна і зараз в будь-якому підземному переході міста.

    Кияни

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.