• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • До 15 серпня Мінпраці планує подати на розгляд уряду законопроект про єдиний соціальний внесок

    Опубликовано: 2005-07-20 10:58:00

     „Уряд планує внести на  наступну сесію парламенту законопроект про запровадження єдиного соціального внеску”, - заявив міністр праці та соціальної політики В’ячеслав  Кириленко під час прес-конференції в Білій Церкві.

    За його словами, „при Міністерстві праці створено робочу групу за участю представників уряду, профспілок та роботодавців, яка працює над проектом Закону про єдиний соціальний внесок. До 15 серпня  ми будемо готові дати на розгляд уряду законопроект про єдиний соціальний внесок, а з  1 вересня, після узгодження з усіма  зацікавленими урядовими структурами, ми плануємо внести цей законопроект до парламенту”.

    „Запровадження єдиного соціального внеску дозволить, серед іншого, скоротити адміністративні видатки, звітність, кількість контролерів та сприятиме розвитку підприємництва. Роботодавець буде платити одну платіжку, надавити один звіт та мати одного контролера, а не чотирьох, як це відбувається зараз”, - наголосив міністр. За словами В’ячеслава Кириленка , „на один з фондів соцстраху буде покладено функцію стягнення страхового внеску, що це буде за фонд  є поки що відкритим питанням”.

     

    Инф. Мінпраці та соцполітики

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.