• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В'ячеслав Кириленко відвідав із робочим візитом Білу Церкву

    Опубликовано: 2005-07-20 10:52:00

     Міністр праці та соціальної політики В’ячеслав  Кириленко відвідав з робочим візитом м. Білу Церкву Київської області. Під час візиту міністр побував у Білоцерківському  дитячому будинку-інтернаті, на підприємствах інвалідів  Українського товариства сліпих  та Українського товариства глухих, у районному та міському відділеннях соціального захисту та пенсійного фонду.

     Також В’ячеслав Кириленко   відвідав міськрайонний Центр зайнятості, де наголосив на потребі більш ефективної роботи цієї структури. „На обліку в Центрі зайнятості стоїть 4700 людей, які хочуть знайти роботу, в червні  було запропоновано приблизно 1800 вакансій, а працевлаштовано -  390 чоловік, приблизно 20%”, - повідомив міністр. За його словами,  „це говорить про те, що якість вакансій, яка пропонується, не задовольняє тих наших громадян, які шукають роботу”.

     В’ячеслав Кириленко провів робочу нараду із працівниками соціальної сфери Білоцерківського району та міста, на якій були присутні представники  громадських організацій інвалідів. Під час наради було обговорено поточні питання соціального забезпечення, соціального страхування, створення нових робочих місць, питання діяльності Пенсійного фонду, потреби інвалідів та підприємств інвалідів, проблеми ветеранів.   

     Особливо гостро піднімалася  чорнобильська тема, оскільки в місті й районі мешкає понад 170 тисяч людей, які були ліквідаторами аварії на ЧАЕС, або постраждали в наслідок цієї аварії.

    Инф. Мінпраці та соцполітики

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.