• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мінтрансзв’язку ініціює обладнання пасажирських терміналів на всіх видах транспорту Інтернетом

    Опубликовано: 2005-07-19 17:24:00

    Відповідне доручення дав Перший заступник Міністра Віктор Бондар.

    За його словами, в аеропорті будь-якої країни людина може розгорнути ноутбук та працювати з Інтернетом, не підключаючись до проводів, або скористатися телефоном із вбудованим монітором та клавіатурою, з якого є доступ у всесвітню мережу. На всіх великих залізничних вокзалах також, як правило, є Інтернет-кафе чи спеціальні Інтернет-точки. „Ми хочемо розгорнути цілу програму, щоб і звичайні українці, й іноземці відчували себе у цивілізованій країні,” – повідомив Бондар.    

    У Мінтрансзв’язку створено спеціальну робочу групу для опрацювання та надання пропозицій щодо побудови на території залізничних вокзалів, морських портів, аеропортів та автостанцій пунктів колективного доступу до мережі Інтернет, застосування Wi-Fi технологій, відкриття Інтернет-кафе, встановлення Інтернет-таксофонів. А вже до середини вересня доручено забезпечити вирішення організаційних, фінансових та інших питань та розпочати практичне впровадження цих проектів.

    Планується, що оплата таких Інтернет-послуг буде здійснюватися звичайною телефонною карткою.

    Нагадаємо, Бондаря Віктора Васильовича призначено Першим заступником Міністра транспорту та зв’язку України 10 червня ц.р. У міністерстві він, зокрема, курує питання розвитку галузі інформаційних технологій.

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.