• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У січні-червні 2005 року ДК “Газ України” збільшило обсяги реалізації скрапленого газу на 17,5%

    Опубликовано: 2005-07-19 16:54:00

    У січні-червні поточного року споживачам в Україні було реалізовано 66,6 тис. тонн скрапленого газу, в т.ч. 50,3 тис. тонн - населенню, що становить 117,5% до аналогічного періоду 2004 року. З метою підвищення якості послуг щодо забезпечення населення  скрапленим газом, ДК «Газ України» вживає заходів для вдосконалення порядку продажу скрапленого газу населенню та іншим споживачам, підвищення безпеки й надійності пломбування газових балонів.

     

     

                На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 20 листопада 2003 року № 1790, розпоряджень НАК «Нафтогаз України», для попередження порушень у забезпеченні населення скрапленим газом, підвищення відповідальності газозбутових підприємств за дотримання норм наповнення балонів скрапленим газом і вимог безпеки, за ініціативою та участю ДК «Газ України» було розроблено нову пломбу-заглушку підвищеної надійності, що відповідає новим технологічним вимогам і стандартам та має ставитися усіма реалізаторами на кожному балоні зі скрапленим газом.

     

     

    Аналіз виконання Постанови Кабміну показує, що активно включилися у її виконання та реалізують населенню балони зі скрапленим газом з пломбами нового зразка такі підприємства з газопостачання та газифікації, як «Харківгаз», «Житомиргаз», «Шепетівкагаз», «Київоблгаз», Херсонгаз», «Рівнегаз» та низка інших реалізаторів цього енергоносія.

     

               

     

    В той же час у ряді регіонів робота по виконанню розпорядження Уряду здійснюється мляво. Вкрай недостатньо робиться для забезпечення населення скрапленим газом у балонах з належними пломбами–заглушками у АР Крим, Волинській, Черкаській, Миколаївській, Одеській областях.

     

     

    Зволікання таких підприємств з газопостачання та газифікації з виконанням Постанови Кабінету Міністрів України і реалізація громадянам скрапленого газу у балонах з нестандартними запірними заглушками може призвести до продажу населенню енергоносія неналежної кількості та якості, порушення правил безпеки та ідентифікації підприємства-реалізатора.

     

     

     

                                                                                    Прес-служба

     

     ДК «Газ України»

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.