• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Віталій Кличко презентував Програму партії «УДАР»

    Опубликовано: 2011-06-14 11:37:53

    У суботу, 11 червня, у Києві відбувся VIII З’їзд партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка». Основним завданням делегатів з’їзду стало затвердження Програми партії, презентацію якої провів лідер «УДАРу» Віталій Кличко.

    Виступаючи перед партійцями, лідер «УДАРу» наголосив: до розробки Програми підійшли з усією відповідальністю, адже саме за цим документом політичну силу оцінюватимуть виборці. «Ми не хотіли повторювати помилки тих політсил, які пропонували людям все і одразу, а насправді нічого не збиралися робити. Ми прагнемо відійти від поганої української традиції – писати програми для ЦВК та експертів. Тому у процесі розробки головного документу партії ми спиралися перш зі все на досвід і традиції найсильніших європейських партій», – сказав Кличко.

    За словами політика, партія «УДАР» наголошує на необхідності повернутися до того, що важливе для багатьох поколінь українців. «Головна проблема України – це відносини між суспільством і державою, які за 20 років так і не стали чесними, відкритими, дружніми. Держава продовжує працювати на себе, а суспільство не бачить ані досягнень, ані успіхів, ані перспектив. Таку ситуацію потрібно кардинально міняти. Адже сьогодні культ влади, грошей та грубої сили руйнує і людей, і державу. Ми повинні збудувати нову систему відносин – на нових принципах і цінностях. Саме вони є основою Політичної Програми партії «УДАР», – наголосив Кличко.

    Передусім, йдеться про повагу до свободи людини, абсолютне верховенство її прав, потреб та інтересів. «Також ми говоримо про важливість єдності країни та громадянської нації, інтеграції України у сучасний світ розвинутих країн. Механізми, якими ми користуватимемося для досягнення нашої мети, прості та дієві водночас. Це збалансування і модернізація системи центральної влади, розширення повноважень міських громад, реформа законодавчої влади та системи судочинства. Це створення економіки рівних можливостей та підвищення стандартів соціального захисту населення», – сказав лідер партії.

    «Усі ці напрямки – основа не лише успіху нашої партії, але й успіху усієї нашої країни в сучасному світі. Це можливість реалізувати потенціал кожного громадянина та перетворити Україну на потужну і самобутню європейську державу. Тож сьогодні ми беремо на себе відповідальність не лише за власний вибір, не лише за себе, але й за всю країну», – додав політик.

    Обговорення проекту Програми та дискусія між представниками партії з різних регіонів України тривали декілька годин. Зрештою партійці прийняли Програму у новій редакції і доручили своєму лідеру подати її до Міністерства юстиції. Крім того, делегати З’їзду обрали членів Політради Партій та стали свідками вручення першого «ударного» партквитка нового зразка. Його отримав Віталій Кличко.

    Цього дня також відбулося нагородження переможців конкурсу шкільних творів «Посміхнись майбутньому!». Почесні дипломи та подарунки – ноутбуки, електронні книги та набори енциклопедій – переможцям вручив особисто лідер «УДАРу».

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.