• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Провідний спеціаліст у галузі мамології проведе консультації у Львові

    Опубликовано: 2011-04-01 14:50:15

    Один з провідних спеціалістів у галузі мамології Галина Корженкова в рамках наукової діяльності консультуватиме жінок на базі Медичного центру Cвятої Параскеви у Львові з 4 по 9 квітня.

    На сьогодні основною проблемою раку молочної залози залишається невчасна діагностика. Більшість методів діагностики дозволяють виявити пухлину на пізніх стадіях, що значно ускладнює лікування. Медичний центр Святої Параскеви у Львові проводить унікальну діагностику – МРТ молочних залоз, якого в Україні практично не проводиться.

    «МРТ молочної залози – це найкращий і найточніший метод діагностики на ранніх стадіях захворювання у жінок молодого віку. Він дозволяє виявити та, що найважливіше провести диференціальну діагностику між доброякісними та злоякісними новоутворами, коли це важко або неможливо зробити за допомогою УЗД або мамографії. Наш медичний центр має повний спектр діагностики раку молочної залози. Це МРТ, УЗД, мамографія, біопсія», - говорить Тетяна Андріївна Міхнова, генеральний директор Медичного центру Святої Параскеви, – «Залучення фахівців світового рівня, а саме таким експертом в галузі мамології є Галина Корженкова, не лише допомагає підвищувати кваліфікацію наших лікарів, а насамперед – допомагає рятувати людські життя. Адже врятоване життя кожної жінки – це благополуччя її рідних та близьких людей».

    Кандидат медичних наук, онколог-мамолог Галина Корженкова – лікар з 20-річним стажем роботи. В 2000 році захистила кандидатську дисертацію на тему: «Листовидні пухлини молочної залози». З 2004 року – старший науковий співробітник відділення рентгенодіагностики. Очолює групу комплексної променевої діагностики захворювань молочної залози, яка включає рентгенівську мамографію, сонографію молочної залози, магнітно-резонансну томографію молочної залози з контрастуванням, біопсію молочної залози під контролем цифрової мамографії, сонографію з використанням пункційної приставки і мамотома.

    Записатись на консультацію можна телефоном: +38 (032) 295-4-000. www.medcenter.lviv.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.