• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Кіровограді підбили підсумки обласного етапу 7-го всеукраїнського конкурсу бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді

    Опубликовано: 2005-07-18 09:40:36
    15 липня в обласній державній адміністрації відбулося урочисте нагородження переможців та призерів обласного етапу 7-го всеукраїнського конкурсу бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді, що проводився управлінням у справах сім‘ї та молоді обласної державної адміністрації спільно з обласним молодіжним центром праці.

    Як зазначив керівник цього центру Євген Бабенко, нинішнього року на конкурс було подано більше 50 бізнес-планів з усієї області, які стосувалися різних галузей народного господарства – виробництва одягу, продуктів харчування, вирощування сільгосппродукції, надання послуг, торгівлі різними видами товарів. Цьогорічний конкурс має і характерну особливість. Значна частина підготовлених проектів стосуються саме надання різноманітних послуг.

    Начальник управління у справах сім‘ї та молоді ОДА Ельза Лещенко вручила переможцям грамоти управління та цінні подарунки. Вона зазначила, що розвиток молодіжного підприємництва є одним із пріоритетних напрямків реалізації державної молодіжної політики. Ельза Лещенко повідомила, що невдовзі в Кіровограді відкриється також консультативний навчально-методичний центр “Молодий підприємець”, де молодим початківцям, що вирішать зайнятися бізнесом, безкоштовно надаватиметься методично-практична допомога з питань, які стосуються азів започаткування власної справи та успішного її ведення в подальшому. Адже багато хто навіть не знає, що таке бізнес-план, як його написати і як потім перевести наплановане із теорії в практичну площину.

    А бізнес-плани, що стали переможцями обласного етапу конкурсу, за словами Ельзи Лещенко, направлені до Києва на розгляд експертного журі, де продовжуватимуть змагатися за перемогу уже на всеукраїнському етапі конкурсу.

    Инф. Урядовий портал e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.