В Кіровограді підбили підсумки обласного етапу 7-го всеукраїнського конкурсу бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді

18 июл, 09:40

15 липня в обласній державній адміністрації відбулося урочисте нагородження переможців та призерів обласного етапу 7-го всеукраїнського конкурсу бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді, що проводився управлінням у справах сім‘ї та молоді обласної державної адміністрації спільно з обласним молодіжним центром праці.

Як зазначив керівник цього центру Євген Бабенко, нинішнього року на конкурс було подано більше 50 бізнес-планів з усієї області, які стосувалися різних галузей народного господарства – виробництва одягу, продуктів харчування, вирощування сільгосппродукції, надання послуг, торгівлі різними видами товарів. Цьогорічний конкурс має і характерну особливість. Значна частина підготовлених проектів стосуються саме надання різноманітних послуг.

Начальник управління у справах сім‘ї та молоді ОДА Ельза Лещенко вручила переможцям грамоти управління та цінні подарунки. Вона зазначила, що розвиток молодіжного підприємництва є одним із пріоритетних напрямків реалізації державної молодіжної політики. Ельза Лещенко повідомила, що невдовзі в Кіровограді відкриється також консультативний навчально-методичний центр “Молодий підприємець”, де молодим початківцям, що вирішать зайнятися бізнесом, безкоштовно надаватиметься методично-практична допомога з питань, які стосуються азів започаткування власної справи та успішного її ведення в подальшому. Адже багато хто навіть не знає, що таке бізнес-план, як його написати і як потім перевести наплановане із теорії в практичну площину.

А бізнес-плани, що стали переможцями обласного етапу конкурсу, за словами Ельзи Лещенко, направлені до Києва на розгляд експертного журі, де продовжуватимуть змагатися за перемогу уже на всеукраїнському етапі конкурсу.

Инф. Урядовий портал


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/21565.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua