• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Факти неповернення підприємствам ПДВ - є. І така ситуація негативно впливає на інвестиційну привабливість України» - Вечерко

    Опубликовано: 2010-05-28 10:32:23

    Проблема щодо невідшкодування ПДВ підприємствам дісталася в спадок від попередньої влади.

    Про це в ефірі 5 каналу повідомив представник Фракції партії регіонів, Перший заступник Комітету ВРУ з питань європейської інтеграції, Володимир Вечерко.

    «Дійсно, факти неповернення підприємствам ПДВ є, і така ситуація негативно відображається на інвестиційній привабливості України. Із розв’язанням цієї проблеми не можна зволікати, адже відносини промисловців і влади мають бути прозорими та чесними», - заявляє депутат.

    На переконання парламентаря Уряд приділить належну увагу цьому питанню, про що власне і було заявлено Прем’єр-міністром.

    «Зараз головне завдання, яке стоїть і перед Урядом, і перед Парламентом, і перед самими підприємцями – наростити експортний потенціал Держави. Також ми повинні консолідувати зусилля задля стимулювання виробництва імпортозамінних товарів», - зазначає Вечерко.

    Щодо результатів діяльності Уряду депутат зазначив, що швидких результатів в тих соціально-економічних реаліях, у яких доводиться працювати – бути просто не може.

    «Швидкі результати зазвичай й швидко нівелюються, і переваги від їх досягнення не довготривалі. Ми всі повинні вчитися мислити стратегічно, думаючи про те, якою буде країна через 3-5-10 років, а не завтра. Соціальний добробут громадян, інвестиційна привабливість країни, сильна економіка – ось наші пріоритети», - зауважує він.

    Прес-служба депутата
    +380508000167

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.