• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Пилорами грішать незаконністю

    Опубликовано: 2005-07-11 12:50:32
    Майже всі деревообробні підприємства та пилорами, які діють у Жовківському районі Львівської області, працюють із порушеннями.

    Зокрема, було виявлено неналежний облік лісоматеріалів, відсутність загороджень території пилорам, не задокументовані лісоматеріали поруч з пилорамами.

    Як повідомляє аґенція Прес-Тайм із посиланням на управління з питань внутрішньої політики Львівської ОДА, робоча група на чолі з першим заступником голови Жовківської райдержадміністрації О. Голінко, яка здійснює перевірку, дала порушникам час для усунення недоліків, попередивши, що наступного разу за таку недбалість вони понесуть відповідальність, згідно з чинним законодавством.

    Проте деякі пилорами, на яких було виявлено необліковані лісоматеріали, все ж таки опломбували. І, як сказано в повідомленні управління ЛОДА "для реалізації споживачу", в разі, якщо їхні власники не виконають вимог робочої групи, такі лісоматеріали буде конфісковано. Загалом на Львівщині є близько семисот пилорам.

    Источник Derevo.info e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.