• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Уряд пропонує Верховній Радi проголосувати два "пакети" законопроектів

    Опубликовано: 2005-07-05 16:07:45
    Уряд пропонує парламенту проголосувати два "пакети" законопроектiв - щодо вступу України до Свiтової органiзацiї торгiвлi та щодо житлового будiвництва. Про це повiдомила Прем'єр-мiнiстр Юлiя Тимошенко під час погоджувальної ради лiдерiв фракцiй, груп i комiтетiв Верховної Ради.

    Керівник Уряду поінформувала парламентарів про те, як працювала парламентсько-урядова група, завданням якої було сформувати спільне бачення законопроектів щодо вступу України до СОТ і пакету з 6 документів під спільною назвою "Територія якості життя" щодо поліпшення житлового будівництва в Україні.

    Юлія Тимошенко наголосила, що суттєво доопрацьовані всі законопроекти з цієї тематики, в повному обсязі враховані всі зауваження комітетів та народних депутатів. За результатами роботи парламентсько-урядової робочої групи до Верховної Ради внесено два проекти постанов, що передбачають голосування цих законопроектiв "в пакетi". Прем'єр-міністр звернулася з проханням розглянути ці постанови у вівторок у другій половині дня.

    Уряд також наголошує на важливості ухвалення законопроектів, пов'язаних зі стабілізацією цін на харчовому ринку, закону про внесення змін до Держбюджету-2005, які передбачають погашення заборгованості з виплати зарплати працівникам вугільної галузі, що утворилася до 1 січня 2005 року.

    Источник Урядовий портал e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.