• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Виробництво картонно-паперової продукції на Жидачівському ЦПК

    Опубликовано: 2005-07-05 15:19:09
    Виробництво картонно-паперової продукції сьогодні настільки розвинене, що його важко уявити без застосування модернізованого обладнання. Спеціалісти Жидачівського ЦПК проводять реконструкцію діючого устаткування, вкладаючи в нього чималі кошти.

    Найбільше позитивних змін останнім часом зазнала фабрика гофрокартонної тари. Нове у гофровиробництві конструктивні особливості гофроагрегата, властивості паперу і картону, походження і якість клею, технологічний режим, можливість оперативного впливу персоналу, який обслуговує гофроагрегат, на процес виробництва гофрокартону і заготовок із нього через автоматизовану систему управління технологічним процесом на всіх його етапах.

    Обов'язковою умовою безперебійної роботи гофроагрегата на великій швидкості і забезпечення необхідної якості заготовок картонних ящиків є збалансоване співвідношення усіх названих факторів. Значне технічне вдосконалення гофроагрегатів за останні 30 років дозволило у 3 рази збільшити їх робочу швидкість. Проте швидкість 250-300 м/хв. ще не досягнута через відставання в технології склеювання паперу для гофрування з картоном, особливо при виготовленні багатошарового гофрокартону. На швидкість і якість склеювання впливає багато факторів, наприклад, конструктивні особливості гофроагрегата, властивості паперу і картону, походження і якість клею, технологічний режим, можливість оперативного впливу персоналу, який обслуговує гофроагрегат, на процес виробництва гофрокартону і заготовок із нього через автоматизовану систему управління технологічним процесом на всіх його етапах.

    Обов'язковою умовою безперебійної роботи гофроагрегата на великій швидкості і забезпечення необхідної якості заготовок картонних ящиків є збалансоване співвідношення усіх названих факторів.

    Источник Derevo.info e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.