• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Фонд держмайна України розпочав роботу над створенням єдиного реєстру об'єктів державної приватизації

    Опубликовано: 2005-04-27 17:33:21
    Фонд держмайна України розпочав роботу над створенням єдиного реєстру об'єктів державної приватизації. Як повідомила сьогодні голова ФДМУ Валентина Семенюк, вже на початок липня (відповідно до президентського указу) фонд остаточно завершить цю процедуру.

    Це доволі складна робота, враховуючи, що потрібно повністю налагодити реєстр галузевих та територіальних об'єктів, наголосила В. Семенюк. На сьогодні в розпорядженні є лише реєстр підприємств, що належать до управління фонду. А все, що у розпорядженні департаментів та міністерств, - поза його переліком.

    Насамперед, за словами В. Семенюк, Фонд проведе інвентаризацію галузевих та територіальних об'єктів, затвердить відповідні форми реєстраційних документів, які потім закладе до державного реєстру. Після створення єдиного реєстру, переконана голова Фонду, вибудується чітка картина того, що відбувається на ринку майна.

    Инф. Урядовий портал e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.