• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мінтрансзв'язку виконало рекомендації АМКУ

    Опубликовано: 2005-04-26 10:36:25
    Антимонопольний комітет України погодив наказ Міністерства транспорту і зв'язку, у якому враховані рекомендації щодо забезпечення рівноправного доступу підприємств, які мають ліцензії на здійснення дезінфекції, дезінсекції та дератизації, на ринок робіт із санобробки вагонів перед завантаженням їх харчовими продуктами.

    Як повідомлялось, Антимонопольний комітет рекомендував Міністерству транспорту та зв'язку та Міністерству охорони здоров'я здійснювати організацію надання послуг з дезінфекції залізничних вагонів на конкурентній основі та внести для цього зміни у відповідні нормативні акти.

    Одночасно, на вимогу Комітету, з переліку продукції, яка потребує санітарної обробки транспортних засобів, Міністерством вилучені товари, які не є харчовими продуктами чи продовольчою сировиною.

    Голова Антимонопольного комітету України Олексій Костусєв з цього приводу зазначив: “Виконання наших рекомендацій Міністерствами дозволить розвивати конкуренцію на ринку дезінфекції залізничних вагонів. Це, в свою чергу, буде сприяти зниженню вартості цих послуг. Тому наступний крок за Міністерством охорони здоров'я, яке також отримало наші рекомендації, і повинне привести санітарні норми та правила перевезення продовольчої продукції залізницею у відповідність до вимог конкуренційного законодавства.” Инф. kmv.gov.ua e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.