• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • З початку року Мін'юст розробив і подав на розгляд Кабміну 5 проектів законів

    Опубликовано: 2005-04-26 12:18:07
    У лютому-квітні 2005 року Мін'юст розробив та подав на розгляд Кабінету Міністрів України 5 проектів законів. З урахуванням стану боротьби з організованою злочинністю і корупцією подано законопроекти: “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відповідальності за корупційні правопорушення” та “Про відповідальність юридичних осіб за корупційні правопорушення”.

    Ці законопроекти передбачають більш ефективне забезпечення захисту громадян від злочинних посягань, а також механізм запобігання втратам держави і суспільства від дій правопорушників. Прийняття цих законопроектів сприятиме вдосконаленню діяльності правоохоронних органів у подоланні злочинності й корупції, становленню ринкових відносин та формуванню громадянського суспільства.

    З числа відкликаних та повторно внесених до Секретаріату Президента України - проект закону “Про засади запобігання та протидії корупції”.

    Повторно внесено до Кабінету Міністрів України 12 законопроектів. Серед них такий важливий, як “Про внесення зміни до статті 6 Закону України “Про політичні партії в Україні”, який визначає обмеження членства у політичних партіях. Також законопроект “Про увічнення пам'яті осіб, які загинули внаслідок воєн та політичних репресій”, що передбачає удосконалення та координацію дій органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та громадських організацій в увічненні пам'яті загиблих внаслідок воєн та політичних репресій. Прийняття цього Закону створить умови для належного виконання Україною міжнародних договорів у сфері увічнення пам'яті жертв воєн та політичних репресій.Инф. kmu.gov.ua e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.