• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • П'ята міжнародна спеціалізована виставка - "ПОЖЕКСПО-2005"

    Опубликовано: 2005-04-26 13:36:11
    Пожежа, кажуть у народі, добрий слуга, але поганий господар... Якщо виникла пожежа, рахунок іде на секунди.... Від пожеж щороку у світі потерпають понад два мільйони людей. Це ще раз підтверджує гостру необхідність підвищення пожежної безпеки в державі, організацію на належному рівні захисту життя та здоров'я людей, збереження матеріальних та культурних цінностей. Ось тому-то виставка на пожежну тематику завжди привертає до себе увагу не лише вогнеборців, але й широкого кола громадськості та державних структур.

    Саме з таких міркувань і проводиться з 25 до 28 квітня в Національному комплексі "Експоцентр України" п'ята міжнародна спеціалізована виставка "ПОЖЕКСПО-2005", організатор якої - Національний комплекс "Експоцентр України".

    Мета виставки - показати шляхи забезпечення пожежної безпеки, надати можливість її учасникам продемонструвати нову техніку та науково-технічні розробки, обмінятись інформацією, досвідом роботи, укласти вигідні контракти, виробити спільні дії щодо забезпечення пожежної безпеки.

    На стендах майже 50 учасників з України, Росії та Швейцарії - організація пожежної охорони, пожежна техніка та засоби пожежегасіння, інформаційні системи і технології, засоби вогнезахисту, науково-технічні розробки, автоматичні системи пожежогасіння, сигналізації та оповіщення, забезпечення робіт у надзвичайних ситуаціях, дослідження пожеж, засоби зв'язку, підготовка кадрів, індивідуальні та колективні засоби рятування людей на пожежах, спорядження пожежних і рятувальників, випробування промислової продукції та її сертифікація, інвестиційні проекти, страхування, засоби реабілітації, спеціальна література.

    В рамках виставки - тематична експозиція "Захист і рятування", де представлено засоби ліквідації аварійних ситуацій та наслідків стихійного лиха, обладнання для запобігання екологічним катастрофам. Спеціалізований транспорт. У програмі виставки також науково-практичні заходи, презентації фірм, показові виступи пожежників, демонстрація пожежної та рятувальної техніки.

    Серед цьогорічних експонентів – постійні учасники ПОЖЕКСПО. Це, зокрема, товариство з обмеженою відповідальністю з Сєвєродонецька ПІРЕНА, що виготовляє спеціальний одяг та засоби індивідуального захисту, латексні пожежі рукави підвищеної міцності, каски для пожежників "Пірена", піноутворювачі загального призначення "Сніжок-1". Це харківське науково-виробниче підприємство МЕРИДІАН, що займається проектуванням, виготовленням та технічним обслуговуванням автоматизованих адресних та безадресних систем, комплексів пожежної безпеки, автоматизованих систем комерційного обліку нафтопродуктів, систем електросинтезу озону, антикорозійного покриття метало продуктів. Це також відкрите акціонерне товариство КИЇВСЬКИЙ МОТОЦИКЛЕТНИЙ ЗАВОД, добре відоме на українському ринку як виробник мотоциклів важкого класу марки "Дніпро", в т.ч. пожежних мотоциклів "Спрут".

    Серед постійних експонентів - товариства з обмеженою відповідальністю ПОЖЕЖНІ СПРАВИ (перезарядка, ремонт та реалізація вогнегасників усіх видів та пожежних рукавів, охоронно-пожежна сигналізація; реалізація технічних засобів пожежегасіння), СПО ЩИТ (розробка, виробництво та реалізація піноутворювачів для тушіння вогню), УКРПОЖТЕХНІКА (автогідропідйомники різних типів, ремонт пожежних автодрабин, автопідйомників, автокранів), УКРТЕХНО-БЕЗПЕКА (сервісне обслуговування систем охоронно-пожежної сигналізації, засобів пожежегасіння, систем відео-нагляду, контролю доступу, засобів зв'язку.), ДП "СПЕЦТЕХНІКА", ЗАТ "ПОЖКОМПЛЕКС" (виробництво пожежного обладнання), УкрНДІПБ МНС України, НДІ гірничорудної та пожежної безпеки РЕСПІРАТОР та чимало інших.

    Будуть і нові знайомства. Наприклад, з київським підприємством АВТОМАТИЧНІ ПРОТИПОЖЕЖНІ СИСТЕМИ, яке, до того ж, вперше представлятиме на українському ринку модулі батарей газового пожежогасіння російського виробництва. Це обладнання – екологічно безпечне, адже в системах використовується газ, що не руйнує озоновий шар. Це приватне підприємство АТЕЛЬЄ СВЄТОДИЗАЙН, фірми БРІГ лтд та ВАЛЕРІЯ, компанія ДіСі, підприємства ЕНЕРГОСОЮЗ та ІВХІМПРОМ, Харцизький машинобудівний завод...

    Упродовж всіх чотирьох днів роботи виставки – київське ТОВ "ПАЙРОКУЛ-УКРАЇНА", що є ексклюзивним постачальником вогнегасних речовин та обладнання Pyrocool, вогнегасників, вогнегасного пристрою аерозольного ОВПА-400, знаків безпеки та евакуації, проектувальником стаціонарних протипожежних систем та пультів охорони, демонструватиме малогабаритні вогнегасники та проводитиме семінари про сучасні засоби пожежегасіння, знаки безпеки та проектування систем пожежегасіння.

    Інформаційну підтримку ПОЖЕКСПО–2005 забезпечили:

    - інформаційні агентства УКРІНФОРМ, ELVISTI, Український фінансовий сервер, Інтерфакс Україна
    - УР – 1, Радіо ЕРА FM, GALA Радіо
    - каталоги Безопасность, Авто та житло
    - журнали Надзвичайна ситуація, Бизнес и безопасность, Охорона праці, Технополіс, Страховий клуб, Бізнес тема, Ринок інсталяцій, Імперія нерухомості, Услуги. Товары. Цены, Календарь выставок и ярмарок, Караван плюс, Панорама ринку, Российский деловой союз, Торговое дело
    - тижневики Пресс Биржа, Говорить і показує Україна, Товари. Послуги. Ціни, Автоцентр
    - інформаційний портал з безпеки "CCTV Ukraine"
    - видавництва "Бізнес Досьє", Вечерний Минск Більш детальну інформацію про ПОЖЕКСПО–2005 можна отримати на інформаційному стенді та в каталозі виставки.

    Прес-служба Експоцентру України Телефони/факси: (044) 251-91-53(33) E-mail: Olena@nvc.ukrsat.com e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.