• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Повідомлення ДПА України про державне мито

    Опубликовано: 2005-12-08 10:26:00
    ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ
    УПРАВЛІННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ
    04655, Київ, Львівська площа, 8, тел./факс: 247-35-36, 247-35-01 e-mail: press@sta.gov.ua
     
    Повідомлення
    про оприлюднення проекту Закону України „Про внесення змін до Декрету Кабінету Міністрів України „Про державне мито”
     
    ДПА України розробила проект Закону України „Про внесення змін до Декрету Кабінету Міністрів України „Про державне мито”, який  разом з аналізом регуляторного впливу цього акта розміщено на веб-сайті Державної податкової адміністрації України (www.sta.gov.ua) в розділі „Проекти нормативно - правових актів” та на сайті регуляторних актів, створеному Радою підприємців при Кабінеті Міністрів України (www.rp.org.ua).
    Передбачається внести зміни та доповнення до статті 4 Декрету Кабінету Міністрів України від 21.01.1993р. №7-93 „Про державне мито” щодо звільнення фінансових органів, органів державної податкової служби, інших державних органів від сплати державного мита за позовами, апеляційними та касаційними  заявами та скаргами до суду загальної юрисдикції, господарських та адміністративних судів, оскільки кошторисами витрат на утримання таких органів не передбачені витрати на сплату державного мита до державного бюджету.  Крім того, законопроект передбачає приведення у відповідність норм цього Декрету  до вимог Закону України „Про державну податкову службу в Україні”, Господарського процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України, Цивільного процесуального кодексу України.
    Прийняття зазначеного проекту Закону сприятиме удосконаленню норм чинного законодавства у сфері сплати та повернення державного мита.
    Пропозиції та зауваження до проекту Закону України „Про внесення змін до Декрету Кабінету Міністрів України „Про державне мито” від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються на адресу розробника: поштову – 04655 МСП, м. Київ-53, Львівська пл.8, ДПА України, Юридичний департамент, та електронну –  vgoverdovskaya@sta.gov.ua..
    Пропозиції та зауваження також можна надсилати на адресу Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України: поштову – 01008, м. Київ, вул. Грушевського, 12/2 й електронну – business-rada@kmu.gov.ua та на адресу Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва: поштову – 01011, м. Київ, Арсенальна, 9/11 й електронну – press@dkrp.gov.ua.
    Строк, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції, становить 1 місяць з дати оприлюднення  зазначеного проекту Закону.
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.