• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Прес-реліз МВС України про найбільш резонансні злочини та події на 27.12.2005р.

    Опубликовано: 2005-12-27 12:13:00
    Міністерство внутрішніх справ України
    Департамент зв’язків з громадськістю
     
    ПРЕС-РЕЛІЗ
    про найбільш резонансні злочини та події
    на 27.12.2005 р.
     
    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 2394 заяви про злочини. Вжитими заходами 1113 (46,5%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 5 вбивств, 10 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 2 розбійних напади, 39 пограбувань, 6 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.
     
    За незаконне зберігання зброї затримано 8 осіб. У правопорушників вилучено обріз мисливської рушниці, 3 одиниці саморобної вогнепальної зброї, 400 грамів вибухівки та 93 набої.
     
    За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 75 осіб. У них вилучено 8,6 кг наркотиків.
     
    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 3356 осіб.
     
    За порушеними кримінальними справами заарештовано 27 осіб.
     
    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 100 дорожньо-транспортних пригод, у яких 16 осіб загинули та 114 травмовані.
     
    Упродовж минулої доби порушено 75 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості.
     
    У місті Євпаторії АР Крим було знайдено мертвим з травмою голови невідомого чоловіка. Ним виявився 42-річний громадянин Росії, військовослужбовець Збройних Сил Російської Федерації. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано двох місцевих жителів віком по 24 роки, один – раніше судимий. Попередньо встановлено, що вони ввечері 22 грудня убили потерпілого на вулиці під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв.
     
    Молодий негідник „допоміг” старенькій занести речі
     
    У місті Знам\'янці Кіровоградської області у лютому ц.р. в своїй квартирі було знайдено мертвою 80-річну пенсіонерку. Вжитими заходами затримано 19-річного раніше судимого місцевого жителя, який увечері 18 лютого на прохання потерпілої заніс її речі до будинку, після чого вбив жінку ножем й викрав згадане майно.
     
    Тихенько крала гроші з сейфу
     
    У місті Кіровограді працівники міліції затримали 35-річну місцеву жительку, менеджера філії одного з комерційних банків, яка заволоділа дублікатом ключів від вхідних дверей та сейфу банківського модуля й із серпня місяця періодично здійснювала крадіжку грошей. Сума завданого збитку встановлюється.  
     
    У Донецьку затримано 44-річного безробітного, раніше судимого місцевого жителя, у якого вилучено 380 грамів вибухівки.
     
    Розкрадач електроенергії пройшов «хабар-контроль»
     
    В АР Крим порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.368 КК України – одержання хабара – відносно контролера відкритого акціонерного товариства „Крименерго”. Він отримав від місцевого жителя 500 гривень хабара за непритягнення його до відповідальності за порушення правил користування електроенергією.
     
    Чиновник райдержадміністрації підозрюється в корупції
     
    На Дніпропетровщині, згідно із Законом України “Про боротьбу з корупцією”, складено адміністративний протокол відносно посадовця Дніпропетровської районної державної адміністрації. Встановлено, що він протягом 2003-2005 років в порушення вимог Земельного Кодексу України видавав громадянам будівельні паспорти для ведення будівництва житлових будинків на земельних ділянках району, у яких зазначав недостовірні дані про розміри ділянок та їх місцезнаходження.
     
    Контакти: 254-75-24, 256-15-94, факс 256-11-01, mvsinfo@mvsinfo.gov.ua http://mvsinfo.gov.ua
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.