• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Триває візит української делегації на чолі з Головою Держспоживстандарту України до Франції

    Опубликовано: 2006-02-01 11:48:00

    В рамках візиту української делегації, з метою ознайомлення з діяльністю інституцій, що забезпечують у Франції практику регулювання доступу на ринок безпечної продукції, проведено переговори з керівництвом Французької асоціації з стандартизації (AFNOR) та підписано Програму щодо перспективних напрямків співробітництва на 2006 – 2007 роки.

    Програмою передбачено надання консультативної допомоги з боку французької сторони щодо створення в Україні національної системи забезпечення якості, сумісної з аналогічними системами країн Європейського Союзу, сприяння у налагодженні співробітництва з відповідними інституціями у Франції у сфері оцінки відповідності, метрології, акредитації та якості, взаємодію в роботі Міжнародної організації з стандартизації (ISO), Міжнародної електротехнічної комісії (ІЕС), Європейського комітету з стандартизації (CEN) Європейського комітету з стандартизації в електротехніці (CENELEC), навчання фахівців у сфері стандартизації, метрології, оцінки відповідності та якості.

    Українська делегація відвідала також Генеральну дирекцію з конкуренції, споживання та боротьби з шахрайством, що створена при Міністерстві економіки, фінансів та промисловості з метою здійснення ринкового нагляду і недопущення розміщення на ринку небезпечної продукції. За ініціативою української сторони досягнуто домовленості щодо підписання Меморандуму про співробітництво, обговорено його основні положення. Сторони мають підготувати проект Меморандуму найближчим часом.

    Українська делегація продовжує свою роботу.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.