• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Найбільш резонансні злочини та події на 5.02.2006 р.

    Опубликовано: 2006-02-06 11:27:00

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 1 928 заяв про злочини. Вжитими заходами 1 114 (57,8%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 5 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 7 розбійних нападів, 80 пограбувань, 5 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    до органів внутрішніх справ України надійшлозаяв про злочини. Вжитими заходами з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень,розбійних нападів, пограбувань, фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 21 особу. У правопорушників вилучено 2 гвинтівки, 6 пістолетів, 3 мисливські рушниці, обріз мисливської рушниці, 8 одиниць саморобної вогнепальної зброї, 400 грамів вибухівки та 1,1 тис. набоїв.

    затримано. У правопорушників вилученогвинтівки, пістолетів, мисливські рушниці, обріз мисливської рушниці,одиниць саморобної вогнепальної зброї, грамів вибухівки та набоїв.

    За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 123 особи. У них вилучено 53,5 кілограма наркотиків.

    затримано особи. У них вилучено кілограма наркотиків.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1 210 осіб.

    , вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнутоосіб.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 32 особи.

    заарештовано особи.

    Упродовж минулої доби порушено 12 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості.

    порушено кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 89 дорожньо-транспортних пригод, у яких 6 осіб загинули та 114 - травмовано.

    зафіксовано дорожньо-транспортних пригод, у якихосіб загинули та травмовано.

    У Кельменецькому районі Чернівецької області у своєму будинку було знайдено мертвою з травмою голови 80-річну пенсіонерку. В результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою у скоєнні вбивства затримано 23-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 1 лютого в будинку загиблої під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин, заподіяв господарці смертельні тілесні ушкодження.

    у своєму будинку було знайдено мертвою з травмою голови 80-річну пенсіонерку. В результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою у скоєнні вбивства затримано 23-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 1 лютого в будинку загиблої під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин, заподіяв господарці смертельні тілесні ушкодження.

    У Фастівському районі Київської області у своїй квартирі було знайдено мертвими з травмами голови подружжя (1956, 1959 р.н., без певних занять). В результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою у скоєнні вбивства затримано 38-річного громадянина без постійного місця проживання та роботи. Попередньо встановлено, що він увечері 31 січня в квартирі загиблих під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяв господарям смертельні тілесні ушкодження.

    у своїй квартирі було знайдено мертвими з травмами голови подружжя (1956, 1959 р.н., без певних занять). В результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою у скоєнні вбивства затримано 38-річного громадянина без постійного місця проживання та роботи. Попередньо встановлено, що він увечері 31 січня в квартирі загиблих під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяв господарям смертельні тілесні ушкодження.

    «Борговий бандитизм» по-дніпропетровськи

    У місті Дніпропетровську затримано 22-річного та 23-річного жителів міста Тернівка Павлоградської міськради Дніпропетровської області. Попередньо встановлено, що вони ввечері 26 січня на вулиці обласного центру захопили 27-річного жителя міста Новомосковськ зазначеної області, охоронця товариства з обмеженою відповідальністю, утримували в квартирі за місцем тимчасового приживання та вимагали від родичів 3,5 тис. доларів за його звільнення. Заручника звільнено.

    затримано 22-річного та 23-річного жителів міста Тернівка Павлоградської міськради Дніпропетровської області. Попередньо встановлено, що вони ввечері 26 січня на вулиці обласного центру захопили 27-річного жителя міста Новомосковськ зазначеної області, охоронця товариства з обмеженою відповідальністю, утримували в квартирі за місцем тимчасового приживання та вимагали від родичів 3,5 тис. доларів за його звільнення. Заручника звільнено.

    Підприємці організували «зброєвий» магазин?

    У місті Алчевську Луганської області затримано подружжя підприємців, у приватному магазині яких вилучено п’ять пістолетів (один саморобний), дві мисливські рушниці, дві гвинтівки та понад 800 набоїв до різної зброї.

    затримано подружжя підприємців, у приватному магазині яких вилучено п’ять пістолетів (один саморобний), дві мисливські рушниці, дві гвинтівки та понад 800 набоїв до різної зброї.

    У місті Немирові Вінницької області затримано 34-річного громадянина, раніше судимого, за місцем проживання якого вилучено 7,1 кілограма макової соломки та 45 літрів екстракційного опію.

    затримано 34-річного громадянина, раніше судимого, за місцем проживання якого вилучено 7,1 кілограма макової соломки та 45 літрів екстракційного опію.

    У Дарницькому районі міста Києва на вулиці затримано 19-річну киянку, у якої вилучено 500 грамів амфетаміну.

    на вулиці затримано 19-річну киянку, у якої вилучено 500 грамів амфетаміну.

    На Дніпропетровщині викрито посадових осіб приватного підприємства, які внесли неправдиву інформацію до податкової звiтності про прибуток та податок на додану вартість підприємства, яку надали до Дніпродзержинської об’єднаної державної податкової інспекції. В результаті до бюджету не надійшло понад 1,6 млн. гривень. Прокуратурою міста Дніпродзержинськ порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 366 КК України (службове підроблення).

    викрито посадових осіб приватного підприємства, які внесли неправдиву інформацію до податкової звiтності про прибуток та податок на додану вартість підприємства, яку надали до Дніпродзержинської об’єднаної державної податкової інспекції. В результаті до бюджету не надійшло понад 1,6 млн. гривень. Прокуратурою міста Дніпродзержинськ порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 366 КК України (службове підроблення).

    «Закосити» від служби в армії – тепер дорожче?

    На Миколаївщині викрито посадовця районного військового комісаріату, який вимагав та отримав 2,5 тис. грн. хабара від призовника за звільнення від призову на строкову військову службу до Збройних сил України. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 368 КК України (одержання хабара).

    викрито посадовця районного військового комісаріату, який вимагав та отримав 2,5 тис. грн. хабара від призовника за звільнення від призову на строкову військову службу до Збройних сил України. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 368 КК України (одержання хабара).

    На Харківщині виявлено підозріло халатних банкірів

    На Харківщині викрито посадових осіб районного відділення акціонерного комерційного банку, які не перевіривши наявність заставного майна, внесли неправдиві дані до кредитних справ ряду комерційних підприємств та незаконно надали їм кредити, чим завдали збитки банку на суму понад 12 млн. гривень. Обласною прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч. 2 ст. 364 та ч. 2 ст. 366 КК України (зловживання владою або службовим становищем й службове підроблення).

    викрито посадових осіб районного відділення акціонерного комерційного банку, які не перевіривши наявність заставного майна, внесли неправдиві дані до кредитних справ ряду комерційних підприємств та незаконно надали їм кредити, чим завдали збитки банку на суму понад 12 млн. гривень. Обласною прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч. 2 ст. 364 та ч. 2 ст. 366 КК України (зловживання владою або службовим становищем й службове підроблення).

    "ДЗГ МВС України"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.