• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Про найбільш резонансні злочини та події на 04.02.2006 р.

    Опубликовано: 2006-02-06 11:39:00

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 2 553 заяв про злочини. Вжитими заходами 1 413 (55,3%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів - 4 вбивства, 12 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 5 розбійних нападів, 72 пограбування, 7 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 24 особи. У правопорушників вилучено пістолет, три обрізи мисливських рушниць, дев’ять одиниць саморобної вогнепальної зброї та 470 набоїв.

    За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 181 особу. У них вилучено 19,8 кг наркотиків.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1 881 особу.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 25 осіб.

    Упродовж минулої доби порушено 49 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 29 – у сфері службової діяльності, у тому числі 12 – про хабарництво.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 93 дорожньо-транспортні пригоди, у яких 6 осіб загинуло та 117 - травмовано.

    В селі Кіровому Бориспільського району Київської області на вулиці було знайдено мертвою з травмою голови та ознаками зґвалтування громадянку Г. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні вбивства затримано жителя Полтавської області. Попередньо встановлено, що він увечері 30 січня на вулиці зґвалтував потерпілу й металевою трубою заподіяв їй смертельні тілесні ушкодження.

    У місті Житомирі в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано місцевого жителя Федчука. Попередньо встановлено, що він увечері 31 січня в селі Паволочці на подвір’ї домогосподарства своєї бабусі, задушив господарку й викрав телевізор та теля. Викрадений телевізор вилучено.

    В приміщенні вокзалу станції Яготин Південно-Західної залізниці (Київська область) було знайдено мертвим з ножовим пораненням грудей жителя села Волошинівка Баришівського району Київської області. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні вбивства затримано громадянку Р. Попередньо встановлено, що вона вранці 19 січня в згаданому приміщенні під час раптово виниклої сварки вбила ножем потерпілого.

    У місті Чернігові в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано громадянина Л. Попередньо встановлено, що він увечері 26 січня в підвалі житлового будинку під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв вбив ножем громадянина Н.

    У місті Краснодоні Луганської області в результаті реалізації оперативної інформації затримано 3 місцевих жителів. Вони протягом двох останніх років, з використанням комп’ютерної поліграфічної техніки, виготовляли фальшиві державні грошові знаки номіналом сто гривень.

    У місті Брянці Луганської області затримано директора спортивно-технічного клубу. Він вимагав та отримав 1,1 тис. грн хабара від місцевого жителя за видачу свідоцтва про навчання в автошколі згаданого клубу.

    "ДЗГ МВС України"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.