• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Візит Павла Качура до Дніпропертровська

    Опубликовано: 2006-02-06 12:17:00

    3 лютого 2006 року міністр будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства Павло Качур перебував з робочим візитом у Дніпропетровську. Разом з керівниками області та запрошеними фахівцями з інших регіонів України було проведено робочу нараду з питання: “Проблеми функціонування міського електричного транспорту України та шляхи їх вирішення”. Виступили керівники міського електротранспорту з різних областей, зокрема Дніпропетровської, Донецької, Рівненської, Сумської тощо.

    Міністр Павло Качур зустрівся з головою Дніпропетровської ОДА Н. Дєєвою, відвідав ВО “Південьмаш”, яке виробляє трамвайні вагони і тролейбуси, та зустрівся з місцевою пресою.

    Міністр будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства Павло Качур взяв участь в роботі наради керівників регіону, яка відбулася в обласній державній адміністрації на актуальну тему:”Енергозберігаючі технології у Дніпропетровській області”.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.