• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Бориспільські митники попередили контрабанду валюти та наркотиків

    Опубликовано: 2006-02-06 16:32:00

    Громадянин Ізраїлю прямував у приватних справах. Для проходження митних процедур вирішив скористатись зоною спрощеного митного контролю „зелений коридор”, чим автоматично засвідчив, що не має нічого, що належало б зазначити в митній декларації.

    При усному опитуванні, про наявність у нього не задекларованих предметів відповів не впевнено, метушився. Митники звернули на це увагу, і як виявилося не даремно. В кишенях верхнього одягу пасажир приховав 8 600 Доларів США, які і було вилучено.

    За цим випадком складено протокол про порушення митних правил.

    Варто нагадати, що громадянам, (і резидентам, і нерезидентам), без обов’язкового декларування дозволено перевозити іноземну валюту у сумі, що не перевищує 3 тисячі доларів США (або еквівалент цієї суми).

    Майже одночасно припинили незаконне переміщення через митний кордон України наркотичних засобів працівники Глухівської та Дністрянської митниць.

    У першому випадку, під час митного контролю потягу „Шевченко-Москва” у баках для сміття, у не робочому тамбурі пасажирського вагону митниками було виявлено два пакунки з марихуаною, вагою 2,2 кг.

    В іншому, Дністрянські митники при огляді рейсового автобуса „Кишинів-Москва”, у салоні виявили ще один пакунок з наркотичним зіллям – марихуаною, вагою 600 грамів.

    В обох випадках господарів смертоносного вантажу не виявлено. Марихуану затримано і складено протоколи огляду місця події.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.