• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Найбільш резонансні злочини та події на 06.02.2006 р.

    Опубликовано: 2006-02-06 16:58:00

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 1 241 заява про злочини. Вжитими заходами 718 (57,8%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 1 вбивство, 4 факти завдання тяжких тілесних ушкоджень, 3 розбійних напади, 33 пограбування, 6 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    до органів внутрішніх справ України надійшло 1 241 заява про злочини. Вжитими заходами 718 (57,8%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 1 вбивство, 4 факти завдання тяжких тілесних ушкоджень, 3 розбійних напади, 33 пограбування, 6 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 15 осіб. У правопорушників вилучено гвинтівку, обріз мисливської рушниці, 3 одиниці саморобної вогнепальної зброї, 600 грамів вибухівки та 308 набоїв.

    затримано 15 осіб. У правопорушників вилучено гвинтівку, обріз мисливської рушниці, 3 одиниці саморобної вогнепальної зброї, 600 грамів вибухівки та 308 набоїв.

    За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 53 особи. У них вилучено 5,3 кілограма наркотиків.

    затримано 53 особи. У них вилучено 5,3 кілограма наркотиків.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1 067 осіб.

    вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1 067 осіб.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 18 осіб.

    заарештовано 18 осіб.

    Упродовж минулого тижня порушено 1 165 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 487 – у сфері службової діяльності, у тому числі 91 про хабарництво.

    порушено 1 165 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 487 – у сфері службової діяльності, у тому числі 91 про хабарництво.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 66 дорожньо-транспортних пригод, у яких 14 осіб загинули та 82 - травмовано.

    зафіксовано 66 дорожньо-транспортних пригод, у яких 14 осіб загинули та 82 - травмовано.

    У місті Костянтинівка Донецької області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 30-річного місцевого жителя, раніше судимого. Попередньо встановлено, що він уночі 4 лютого на вулиці під час раптової сварки ножем заподіяв смертельні тілесні ушкодження 23-річному раніше судимому місцевому жителю, робітнику ЗАТ, та викрав мобільний телефон. Викрадене вилучено.

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 30-річного місцевого жителя, раніше судимого. Попередньо встановлено, що він уночі 4 лютого на вулиці під час раптової сварки ножем заподіяв смертельні тілесні ушкодження 23-річному раніше судимому місцевому жителю, робітнику ЗАТ, та викрав мобільний телефон. Викрадене вилучено.

    У місті Жидачів Львівської області у власній квартирі було знайдено мертвим з ножовими пораненнями 66-річного пенсіонера. В результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 27-річного сина загиблого. Попередньо встановлено, що він вбив батька увечері 3 лютого під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин.

    у власній квартирі було знайдено мертвим з ножовими пораненнями 66-річного пенсіонера. В результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 27-річного сина загиблого. Попередньо встановлено, що він вбив батька увечері 3 лютого під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин.

    У Миколаєві в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 21-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він уночі 4 лютого на вулиці під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв вбив ножем 17-річного учня СПТУ.

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 21-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він уночі 4 лютого на вулиці під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв вбив ножем 17-річного учня СПТУ.

    У місті Дніпродзержинськ Дніпропетровської області у власній квартирі було знайдено мертвим з ножовим пораненням грудей 31-річного приватного підприємця. В результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 27-річну особу без громадянства. Попередньо встановлено, що він скоїв вбивство удень 16 березня 2005 року під час раптової сварки.

    у власній квартирі було знайдено мертвим з ножовим пораненням грудей 31-річного приватного підприємця. В результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 27-річну особу без громадянства. Попередньо встановлено, що він скоїв вбивство удень 16 березня 2005 року під час раптової сварки.

    У Радивилівському районі Рівненської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 41-річного місцевого жителя, раніше судимого. Попередньо встановлено, що він увечері 27 січня, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, у будинку 70-річного пенсіонера під час раптово виниклої сварки вбив ножем господаря будинку.

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 41-річного місцевого жителя, раніше судимого. Попередньо встановлено, що він увечері 27 січня, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, у будинку 70-річного пенсіонера під час раптово виниклої сварки вбив ножем господаря будинку.

    У місті Дніпропетровську в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 16-річного учня ПТУ. Попередньо встановлено, що він вдень 17 грудня минулого року в квартирі 65-річного пенсіонера, інваліда першої групи, під час раптової сварки вбив господаря ножем.

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 16-річного учня ПТУ. Попередньо встановлено, що він вдень 17 грудня минулого року в квартирі 65-річного пенсіонера, інваліда першої групи, під час раптової сварки вбив господаря ножем.

    Попереджено вивіз «живого товару»

    У місті Одеса затримано 38-річного громадянина Республіки Азербайджан та його дружину – 22-річну мешканку Роздільнянського району Одеської області, які намагалися вивезти до Об’єднаних Арабських Еміратів з метою продажу сутенерам 21-річну та 22-річну мешканок згаданого району.

    затримано 38-річного громадянина Республіки Азербайджан та його дружину – 22-річну мешканку Роздільнянського району Одеської області, які намагалися вивезти до Об’єднаних Арабських Еміратів з метою продажу сутенерам 21-річну та 22-річну мешканок згаданого району.

    У місті Донецьк в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 21-річного та 24-річного громадян Республіки Грузія. Попередньо встановлено, що вони ввечері 1 лютого на вулиці відібрали мобільний телефон у 20-річної студентки. Викрадене вилучено.

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 21-річного та 24-річного громадян Республіки Грузія. Попередньо встановлено, що вони ввечері 1 лютого на вулиці відібрали мобільний телефон у 20-річної студентки. Викрадене вилучено.

    Розбив посуд для збору пожертв і викрав майже 2 тисячі гривень

    У Дарницькому районі міста Києва в приміщенні церкви “Святої Ольги” УПЦ Московського Патріархату затримано 20-річного громадянина без певного місця проживання та роботи. Попередньо встановлено, що він розбив посуд для збору пожертв та викрав 1,9 тис. грн. Викрадене вилучено.

    в приміщенні церкви “Святої Ольги” УПЦ Московського Патріархату затримано 20-річного громадянина без певного місця проживання та роботи. Попередньо встановлено, що він розбив посуд для збору пожертв та викрав 1,9 тис. грн. Викрадене вилучено.

    У місті Дзержинськ Донецької області затримано 54-річного місцевого жителя, за місцем проживання якого вилучено 580 грамів вибухівки.

    затримано 54-річного місцевого жителя, за місцем проживання якого вилучено 580 грамів вибухівки.

    Хабар як «зброя» захисту прав споживачів

    У місті Києві викрито посадову особу підрозділу Департаменту у справах захисту прав споживачів, який вимагав та отримав 10 тис. грн. хабара від директора автозаправної станції товариства з обмеженою відповідальністю за незастосування штрафних санкцій у сумі майже 50 тис. гривень, нарахованих за порушення вимог законодавства про захист прав споживачів. Прокуратурою одного з районів Києва порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

    викрито посадову особу підрозділу Департаменту у справах захисту прав споживачів, який вимагав та отримав 10 тис. грн. хабара від директора автозаправної станції товариства з обмеженою відповідальністю за незастосування штрафних санкцій у сумі майже 50 тис. гривень, нарахованих за порушення вимог законодавства про захист прав споживачів. Прокуратурою одного з районів Києва порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

    На Миколаївщині викрито посадову особу міськвиконкому, яка вимагала та отримала 100 доларів США хабара від приватного підприємця за надання дозволу на здійснення торговельної діяльності. Наразі задокументовано ще 25 фактів отримання правопорушницею хабарів на загальну суму понад 7 тис. гривень. Обласною прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

    викрито посадову особу міськвиконкому, яка вимагала та отримала 100 доларів США хабара від приватного підприємця за надання дозволу на здійснення торговельної діяльності. Наразі задокументовано ще 25 фактів отримання правопорушницею хабарів на загальну суму понад 7 тис. гривень. Обласною прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

    Фіктивне підприємництво «прокачало» 75 мільйонів гривень

    В Автономній Республіці Крим слідчим управлінням ГУМВС України порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.205 КК України (фіктивне підприємництво), за фактом створення фіктивного товариства з обмеженою відповідальністю. Встановлено, що згаданим товариством протягом останніх двох років здійснювалися безтоварні фінансові операції, внаслідок яких через його розрахунковий рахунок було проведено близько 75 млн. грн, чим завдано збитків державі у вигляді несплати обов’язкових платежів на загальну суму понад 10 млн. гривень.

    слідчим управлінням ГУМВС України порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.205 КК України (фіктивне підприємництво), за фактом створення фіктивного товариства з обмеженою відповідальністю. Встановлено, що згаданим товариством протягом останніх двох років здійснювалися безтоварні фінансові операції, внаслідок яких через його розрахунковий рахунок було проведено близько 75 млн. грн, чим завдано збитків державі у вигляді несплати обов’язкових платежів на загальну суму понад 10 млн. гривень.

    На Київщині викрито посадових осіб державного підприємства, які протягом 2004-2005 років, без проведення тендеру, реалізували по заниженій вартості двом товариствам з обмеженою відповідальністю матеріали з нержавіючої сталі, чим завдали збитки державі на суму 1,2 млн. гривень. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

    викрито посадових осіб державного підприємства, які протягом 2004-2005 років, без проведення тендеру, реалізували по заниженій вартості двом товариствам з обмеженою відповідальністю матеріали з нержавіючої сталі, чим завдали збитки державі на суму 1,2 млн. гривень. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

    "ДЗГ МВС України"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.