• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Контрабандисти урізноманітнили асортимент

    Опубликовано: 2006-02-09 15:21:00

    У Чернівецькій області працівниками підрозділів ДДСБЕЗ МВС України викрито трьох місцевих жителів та посадових осіб митниці, які протягом 2003 – 2004 років, з метою контрабандного вивезення пиломатеріалів до Республіки Молдова подавали для митного оформлення документи про закупівлю їх у приватного підприємства, яке з жовтня 2002 року фактично не існувало.

    Всього до Республіки Молдова вказаними особами контрабандним шляхом вивезено понад 1,8 тис. м. куб. пиломатеріалів, внаслідок чого державі завдано збитки на суму 692 тис. гривень. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.3 ст.364, ч.2 ст.201, ч.2 ст.205, ч.3 ст.358 КК України (зловживання владою або службовим становищем, контрабанда, фіктивне підприємництво та підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів).

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.